Stryker Corporation

La RIA Clinic am ales ca solutie de vizualizare endoscopica camera endoscopica cu 3CCD si imagine HD produsa de Stryker Corporation. Imaginile endoscopice obtinute au o claritate perfecta, ceea ce permite chirurgului efectuara unei interventii chirurgicale minim invazive, durata inreventiei si timpul de recuperare postoperator este scurtat.

Iluminarea campului operator endoscopic este realizata utilizand sursa de lumina cu Xenon cu o putere de 300 de Watti. Spectrul de culoare al luminii cu Xenon este apropiat de lumina naturala. Culorile structurilor anatomice nu sunt alterate ceea ce permite chirurgului efectuarea unor gesturi chirurgiale miniminvazive in deplina siguranta pentru dumneavoastra. Consola chirurgicala Core este o consola chirurgicala mutifunctionala ce permite atasarea a diverse instrumente chirurgicale utilizate in multiple specialitati chirurgicale cum ar fi:

  • shaverul Essx (microdebriderul), instrument ce a revolutionat chirurgia endoscopica rinosinusala.
  • shaverul ortpedic necesar internventiilor in sfera artroscopica
  • freza chirurgicala utilizata in chirurgia otologica sau endoscopica rinosinusala

Interventiile chirurgicale laparoscopice beneficiaza de utilizarea insuflatorului de 40 de litrii cu CO2 Stryker ce monitorizeaza in timp real presiunea intraoperatorie a dioxidului de carbon si stabileste noi standarde in ceea ce priveste siguranta intraoperatorie.

Noi am ales specilistii in in tehnica endoscopica. Dumneavoastra ce alegeti?

Despre Stryker Corporation

Stryker Corporation este unul din liderii mondiali in tehnologie medicala. Este o companie fondata de medicul ortoped Dr. Homer Stryker in anul 1940. In anul in care a fost fondata Stryker Corporation a brevetat 77 de inovatii in domeniul medical. Astazi este unul din cei mai importanti producatori pe piata tehnologiilor chirurgicale si produsele Stryker ii ajuta pe medici sa imbunatateasca viata pacientilor lor in peste 120 de tari. Este o companie cu un numar de peste 18500 de angajati, in crestere cu 5,6%. Dupa inchiderea anului fiscal 2010 Strker Corporation se poate lauda cu o crestere neta de 15% a veniturilo, fata de anul fiscal precedent. Vanzarile au atins o cifra record de 7320 milioane USD si un venit net de 1273,4 milioane USD.

Stryker Corporation este o companie care isi impune standarde inalte. Cresterea companiei s-a datorat unei varietati fara precedent de produse inovative si de inalta calitate si servicii de cea mai buna calitate. Prin produse mai bune, tehnici chirurgicale simplificate si imbunatatirea eficientei in spitale, creaza solutii eficiente si din punct de vedere al costurilor in sisteme medicale din lumea intreaga.

Mai multe informatii www.stryker.com

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5