Snoring surgery

somnologie
  1. Description
  2. Conditions
  3. Medics
  4. Operating rooms
  5. Accomodation
  6. Services
  7. Appointment

Description

Sforaitul reprezinta o problema pentru aproape jumatate din barbatii adulti si 25% din femeile adulte din tara noastra. Unii pacienti care sforaie sufera si de sindromul de apnee in somn, care in timp poate duce la oboseala cronica si somnolenta crescuta in timpul zilei.

Specialistii ORL din cadrul RIA CLINIC reprezinta o parte importanta a echipei care trateaza pacientii ce sufera de sforait si apnee in somn. Specialistii ORL au rolul de a oferi tratamentul chirurgical in aceasta patologie. In cadrul procesului de diagnosticare si tratament al acestei patologii, pacientul poate fi consultat de mai multi specialisti din domenii diverse, dar medicul ORL este cel care ofera consultanta legata de tratamentul chirurgical optim.

Chirurgia nu este primul sau singurul tratament al acestei boli. Tratamentul pentru sforait si apnee in somn este specific fiecarui pacient in parte, iar echipa RIA CLINIC ia in considerare toate optiunile terapeutice inante de a propune o interventie chirurgicala, pentru a asigura pacientului cea mai buna si mai confortabila metoda de tratament.

Appointment

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5