Inapoi

Anunt grant cercetare

(27-07-2015)
RIA CLINIC anunta lansarea unei competitii pentru un  GRANT DE CERCETARE STIINTIFICA, in perioada : 27.07.2015 – 10.08.2015.
 
Tema propusa este : “Proiect de certare privind infiintarea , managementul si  functionarea unui Centru de Excelenta in Gastroenterologie”
Evaluarea aplicatiilor se va face in perioada: 11.08.2015 – 12.08.2015, iar rezultatele vor fi comunicate in data de 13.08.2015, pe site-ul www.riaclinic.com. Grantul se va desfasura pe o perioada de 12 luni cu incepere de la data semnarii contractului de finantare. 
Se va finanta un singur proiect, cel care indeplineste cel mai mare punctaj in urma evaluarii aplicatiilor. Sprijinul financiar acordat pentru acest proiect este in valoare de 5.000,00 Euro (cincimii euro) echivalent in lei la cursul comunicat de BNR din ziua anuntului.
Prin acest tip de proiecte, RIA CLINIC urmareste sustinerea cercetarii stiintifice in vederea obtinerii de rezultate competitive pe plan national si international, avind ca obiectiv promovarea cercetarii originale si stimularea cercetarii stiintifice .
 
Documentele necesare si procedura pentru depunerea aplicatiei pot fi gasite pe site-ul: RIA CLINIC  
Descarca  Anexa Cerere de Finantare
Descarca  Anexa Declaratie Conflict de Interese
Descarca  Anexa Fisa de Evaluare a Cererii de Finantare
Descarca  Anexa Fisa de Conformitate
Descarca  Anunt Competitie Grant de Cercetare Stiintifica
Descarca  Regulament Competitie Proiect Grant
 
 

 

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5