Pacient info

info_pacienti

Va multumim pentru ca ati ales RIA Clinic Amzei!

 

Program clinica

  • Ria Clinic Amzei este deschisa de luni pana vineri de la 09:00 la 20:00
  • Consultatiile in ambulatoriul de specialitate se fac doar cu programare prealabila, fie la numarul de telefon 0372 77 99 99,  fie completand formularul online si avand posibilitatea selectiei specialitatii medicale, medicului, datei si orei programarii . In cazul in care optati pentru modalitatea de programare online va rugam completati cu atentie campurile formularului, datele eronate ducand la imposibilitatea procesarii programarii dumneavoastra. Un mesaj de confirmare va fi trimis automat catre mailul mentionat de dumneavoastra in formular. Un operator al RIA Clinic urmand sa va contacteze telefonic pentru confirmarea programarii.
  • In cazul programarii online este posibila programarea consultatiei cu minim 48 de ore in avans.
 

Programare telefonica: 0372 77 99 99 (20 linii telefonice)

Programare online

Email: programari@riaclinic.com

 

Sunteti programat pentru o consultatie la Ria Clinic Amzei

Daca este prima consultatie in RIA Clinic va fi nevoie de generarea fisei personale medicale. In acest caz va rugam sa ajungeti cu 10 minute inainte de ora programata a consultatiei medicale.

Pentru a facilita derularea acestei consultatii, va rugam sa aveti pregatite urmatoarele informatii:

- istoricul dumneavoastra medical

- istoric medical familial

- lista completa a medicamentelor pe care le luati, inclusiv suplimente alimentare, vitamine, produse naturiste

- lista cu alergiile de care stiti ca suferiti

 

Urmeaza sa suferiti o interventie chirurgicala la Ria Clinic Amzei

- Nu ezitati in a pune chirurgului dumneavoastra toate intrebarile pe care le aveti despre interventia chirurgicala.

- Doctorul dumneavoastra va va explica in detaliu derularea interventiei chirurgicale, cu riscurile si beneficiile ei. Veti fi rugat sa semnati un consimtamant care ii da dreptul chirurgului sa efectueze operatia. Este important sa ii puneti chirurgului dumneavoastra toate intrebarile pe care le aveti, pentru a putea intelege pe deplin derularea interventiei.

- Daca sunteti fumator, este recomandat sa opriti fumatul cu 24 ore inaintea operatiei.

- Nu consumati alcool in ziua dinaintea interventiei chirurgicale.

- Nu aveti voie sa mancati sau sa beti inainte de operatie pe o perioada de cateva ore care va va fi precizata de chirurgul si medicul dumneavoastra anestezist. Nerespectarea acestei recomandari poate determina amanarea sau chiar anularea interventiei programate. Medicamentele dumneavoastra uzuale le puteti lua cu o cantitate mica de apa, daca nu ati primit alte instructiuni din partea chirurgului sau medicului anestezist

- In dimineata dinaintea operatiei, faceti-va toaleta completa (dus, spalarea parului) si evitati folosirea cremei de corp, rujului, a ojei, machiajului, lentilelor de contact, bijuteriilor.

 

Informatii parcare autoturisme

Parcarile disponibile in jurul clinicii sunt administrate de Primaria Municipiului Bucuresti. Mai jos puteti vizualiza harta cu localizarea clinicii si a parcarilor din jurul acesteia.

info_pacienti

 

Aceste informatii sunt oferite ca un supliment la consultatiile efectuate de medicul dumneavoastra. Nu sunt intentionate ca un inlocuitor pentru o opinie medicala de specialitate. Adresati-va intotdeauna unui medic inainte de a incepe un tratament nou sau pentru orice întrebari aveti despre o anumita patologie.

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5