Karl Storz

De la inceputurile sale in 1945, KARL STORZ s-a pozitionat in lumea intreaga ca o companie recunoscuta international si apreciata in productia si comercializarea de instrumente si dipozitive medicale. Nu este un mamut pe scara internationala, ci unul din liderii in domeniile care conteaza: creativitate, versatilitate si compententa.

Viitorul are traditie, dar si traditia are un viitor!

KARL STORZ isi va mentine si extinde pozitia de lider in dezvoltarea de tehnologii. Totusi, progresul autentic este rareori spectacular - este rezultatul a nenumarati pasi individuali, care sunt examinati in mod repetat.

Gama de echipamente endoscopice produse de compania noastra pentru medicina umana si veterinara si pentru aplicatii industriale cuprinde astazi peste 8000 de produse. In medicina umana acestea cuprind endoscoape rigide si flexibile si instrumente pentru intregul spectru al medicinei umane. Produse inovative cum ar fi linia video integral digitala si KARL STORZ AIDA®, sistemul de arhivare centralizat pentru date si imagini, fac din documentare un lucru convenabil, usor de folosit si de inalta calitate.

www.karlstorz.de

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5