Informatii pacient

info_pacienti

Program clinica

  • Programul interventiilor chirurgicale in Ria Clinic Cotroceni:
  • Luni - Sambata de la 09:00 la 20:00
  •  
  • Numarul de contact este (+4) 0372 77 99 99

 

 

 

 

Urmeaza sa efectuati o interventie chirurgicala la Ria Clinic Amzei

        Nu ezitati in a pune chirurgului dumneavoastra toate intrebarile pe care le aveti despre interventia chirurgicala.

        Doctorul dumneavoastra va va explica in detaliu derularea interventiei chirurgicale, cu riscurile si beneficiile ei. Veti fi rugat sa semnati un consimtamant care ii da dreptul chirurgului sa efectueze operatia. Este important sa ii puneti chirurgului dumneavoastra toate intrebarile pe care le aveti, pentru a putea intelege pe deplin derularea interventiei.

        Informati medicul dumneavoastra asupra oricarei alte boli de care suferiti.

        Daca sunteti fumator, este recomandat sa opriti fumatul cu minim 24 de ore inaintea operatiei.

        Nu consumati alcool in ziua dinaintea interventiei chirurgicale.

        Nu aveti voie sa mancati sau sa beti inainte de operatie pe o perioada de cateva ore care va va fi precizata de chirurgul si medicul dumneavoastra anestezist. Nerespectarea acestei recomandari poate determina amanarea sau chiar anularea interventiei programate. Medicamentele dumneavoastra uzuale le puteti lua cu o cantitate mica de apa, daca nu ati primit alte instructiuni din partea chirurgului sau medicului anestezist

        In dimineata dinaintea operatiei, faceti toaleta completa (dus, spalarea parului) si evitati folosirea cremei de corp, rujului, a ojei, machiajului, lentilelor de contact, bijuteriilor.

 

Informatii parcare autoturisme

        Parcarile disponibile in jurul clinicii sunt administrate de Primaria Municipiului Bucuresti. Parcarea cea mai apropiata se afla in Piata Operei.

 

 
 

Informatiile oferite pe site ca un supliment NU sunt intentionate ca un inlocuitor pentru o opinie medicala de specialitate. Adresati-va intotdeauna unui medic inainte de a incepe un tratament nou sau pentru orice întrebari aveti despre o anumita patologie.

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5