Draeger

Dräger. Tehnologie in slujba vietii®

Dräger este o companie cu rol de lider international in domeniile tehnologiei medicale si al celei de securitate. Produsele, serviciile si sistemele noastre inovative protejeaza, sustin si salveaza vieti omenesti. Din anul 1889, oameni din spitale, din industriile prelucratoare, din minerit, din sectorul protectiei contra incendiilor si al serviciilor de urgenta au avut incredere in compania Dräger. Pe langa faptul ca avem ca obiectiv o calitate maxima precum si implementarea unor interfete comune pentru produsele noastre, compania Dräger isi concentreaza de asemenea atentia asupra protectiei mediului si a resurselor noastre naturale.

High-Tech cu o nota umana, o cultura tehnologica derivand din traditie, inovatii de conceptie proprie, o viziune unitara pentru locatiile noastre situate pe intregul glob: Dräger. Tehnologie in slujba vietii®

"e;Pentru noi Tehnologia in slujba vietii, inseamna mai mult decat o misiune."e;

(Stefan Dräger, Presedintele comitetului director)

Profilul companiei

Dräger este lider international in domeniul tehnologiei medicale si de securitate. Fondata in Lübeck in anul 1889, compania Dräger a crescut, devenind o intreprindere familiala de a cincea generatie, listata in indicele bursier DAX. Succesul nostru pe termen lung este conditionat de cultura nostra organizationala orientata pe patru valori centrale: colaborarea stransa cu clientii nostri, cunostintele profesionale ale angajatilor, inovatia continua si calitatea de exceptie.

"e;Tehnologia in slujba vietii"e; constituie principiul nostru calauzitor si reprezinta misiunea noastra. Oriunde sunt prezente - in clinici medicale, servicii industriale, miniere sau in servicii de urgenta - produsele Dräger protejeaza, sustin si salveaza vieti.

Dräger Safety ofera clientilor solutii complete de management al riscurilor cu accentul pe siguranta personala si protejarea instalatiilor de productie. Portofoliul curent al departamentului Safety include sisteme stationare si mobile de detectare a gazelor, protectie respiratorie, echipamente de combatere a incendiilor, echipamente profesionale pentru scafandri, instrumente de testare pentru alcool si droguri.

Gama de produse a diviziei Medical include statii de lucru anestezice, echipamente de respiratie pentru ingrijire intensiva si la domiciliu, unitati de respiratie de urgenta si mobile, echipamente terapeutice de incalzire pentru nou nascuti, echipamente de monitorizare pentru pacienti, solutii IT si sisteme de management al gazelor.

Compania Dräger are pe plan global aproape 11.000 angajati si este prezenta in peste 190 tari. Grupul are reprezentante de desfacere si organizatii de service in peste 40 de tari. Unitatile de dezvoltare si de productie Dräger se gasesc in Germania, Marea Britanie, Suedia, Africa de Sud, Statele Unite si China.

www.draeger.com

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5