Diagnostic si expertiza ORL

In momentul in care am inceput sa conturam proiectul RIA Clinic am dorit ca experienta clinica si universitara a echipei medicale sa fie dublata de progresul tehnologiei medicale diagnostice sau chirurgicale. Tehnologiile medicale diagnostice sau chirurgicale au inregistrat progrese uimitoare in ultimii 10 ani. Dezvoltarea opticii medicale a dus la dezvoltarea fara precedent a tehnicilor endoscopice diagnostice sau chirurgicale. Tehnologiile chirurgiale inalte cum ar fi chirurgia LASER, radiofrecventa, argon plasma permit chirurgilor sa efectueze gesturi chirurgiale miniminvazive, sub control endoscopic sau microscopic; pacientul beneficiind de un gest chirurgical precis si exact, de scaderea perioadei de spitalizare si a recuperarii postoperatorii. Parteneriatele strategice cu principalii producatori de tehnica si tehnologie medicala au permis echiparea clinicii cu cele mai noi echipamente medicale.

Cabinetul de consultatii de ORL este dotat cu cea mai noua generatie a unitul de consultatii otorinolaringologice ATMOS S 61 Servant - Germania, care integreaza tehnologia moderna, designul exclusivist si modularitatea extrema pentru a oferi sistemul perfect adaptat si celor mai exigente cerinte in vederea obtinerii unui diagnostic exact bazat pe dovezi. Unitul de consultatii ATMOS S61 integreaza camera video endoscopica C31DV, sursa de lumina cu LED ce servesc efectuarii unui videodiagnostic al oricarei leziuni in zona otorinolaringologica. Integrat in unitul de consultatii este si stroboscopul ATMOS C21 care permite evaluarea dinamica a corzilor vocale, cu ajutorul acestuia chirurgul otorinolaringolog si foniatrul clinicii obtine cu 60% mai multe informatii despre motilitatea si vibratia corzilor vocale decat in cazul unui examen videofibroscopic simplu. Unitul integreaza si aspiratorul cu filtru antibacterian, modulul de incalzire al oglinzilor laringiene, compartimentul instrumentar si depozitarea deseurilor.

Chirurgul otorinolaringolog vizualizeaza examenul endoscopic intr-un monitor de inalta definitie FULL HD, iar pacientul poate experimenta si vizualiza propriul examen endoscopic intr-un monitor pozitionat in fata pacientului. Examenul videoendoscopic este inregistrat pe suport digital.

Mai multe informatii despre tehnologia diagnostica ATMOS

Cu ajutorul microscopul de consultatii Zeiss OPMI ®pico, in carui tehnologie se incred specialistii ORL de 50 de ani, otorinolaringologii RIA Clinic au posibilitatea efectuarii unui diagnostic corect otologic. Sistemul simbolizeaza calitate, precizie si siguranta. De aceea el este utilizat in toata lumea atat pentru examinarea de rutina, cat si pentru efecturea unor mici manevre chirurgicale otologice.

Mai multe informatii despre tehnologia Zeiss

Instrumentele de vizualizare utilizate in scop diagnostic sunt proiectare de Karl Storz - Germania. In dotarea clinicii intra tije endoscopice rigide precum si fibroscopul diagnostic cu canal de lucru si aspiratie. Pe canalul de lucru al fibroscopului chirurgul otorinolaringolog are posibilitatea de a recolta tintit probe bioptice din eventualele leziuni descoperite la examenul videofibroscopic.

Mail multe informatii despre Karl Storz

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5