BBraun

"Sharing Expertise" - mai mult decat un slogan

"Sharing Expertise" este o promisiune facuta clientilor si colegilor de a impartasi din cunostintele si expertiza medicala in beneficiul sanatatii, de a utiliza aceasta cunoastere eficient si de a o dezvolta logic, consistent si cu determinare, in dialog cu partenerii.

Marca B. Braun sta pe trei pietre de temelie: Inovatie, Eficienta si Sustenabilitate

Crearea inovatiei

Inovatia se refera la produse, servicii si procese interne ale companiei, de la o sugestie pentru imbunatatirea zilei de munca normale pana la dezvoltarea unui produs nou. Pentru a promova inovatia, B. Braun decerneaza anual Premiul pentru Inovatie celei mai creative idei. Dar inovatia se aplica si facilitatilor noastre de productie: in fabrica din Tuttlingen sunt produse proteze de genunchi si de sold cu cea mai avansata tehnologie, iar cu L.I.F.E., B. Braun creaza la Melsungen nu doar cea mai mare fabrica de produse infuzabile din Europa, dar si o fabrica cu tehnologie de varf.

Cresterea eficientei

Eficienta se refleca in serviciile aduse clientului modern sub forma de e-unelte si procesarea electronica a comenzilor. In cooperare cu provideri de genul Global Healthcare Exchange, B. Braun le da posibilitatea clientilor si partenerilor de afaceri sa utilizeze resurse electronice de comunicare intr-un mod simplu si eficient.

Sustenabilitate

B.Braun se simte responsabila de angajatii sai si de regiunile in care activeaza. Asa intelegem noi sustenabilitate. Aceasta include protectia mediului inconjurator, dar si asistenta financiara si organizatorica pentru proiecte artistice, culturale sau sportive. B. Braun este partener in parteneriate public-private si sustine universitati, doctori si studenti.

www.bbraun.com

ria clinic 1 ria clinic 2 ria clinic 5